Confectii metalice garduri porti,tel.0768084477,076801145

Portile metalice executate din fier forjat sunt unele dintre cele mai de calitate porti, ele fiind folosite cel mai des ca solutii rezidentiale sau industriale. Usi de garaj Comercializam, asiguram montarea si la cerere executam o gama larga de usi de garaj din diferite materiale, de diferite modele si dimensiuni. Usile de garaj sunt foarte bine izolate avand o grosime considerabila. Puteti opta intre procurarea unei usi de garaj automate sau usa de garaj semiautomata. Oferta noastra cuprinde urmatoarele tipuri de usi de garaj:
1. usi de garaj rezidentiale;
2. usi de garaj industriale;
3. usi vitrate;
4. usi sectionale;
5. usi de garaj rulou;
6. usi de garaj basculante.
In cazul in care garajul nu beneficiaza de o alta cale de acces, usa de garaj poate fi prevazuta cu usa pietonala in asa fel incat accesul in garaj sa se faca fara deschiderea in intregime a acesteia. Pentru cerere de oferta folositi informatiile din pagina de Contact a site-ului nostru. Servicii de calitate Servicii montaj sisteme de învelitori Dulgherie Confectii metalice Usi de garaj,
Confectii metalice Realizam ,
Proiectarea si executia unei game complexe de confectii metalice. Hale industriale Constructiile cu structura metalica sunt unele dintre cele mai eficiente si rapid de dezvoltat. Ele sunt folosite pentru ridicarea de hale industriale, hale de productie, hale de depozitare, cladiri de birouri si altele. Garduri Gardul este un element necesar si foarte important pentru orice cladire sau locuinta oferind locatarilor un plus de siguranta si un aspect ingrijit si de asemenea placut. Porti Portile metalice executate din fier forjat sunt unele dintre cele mai de calitate porti, ele fiind folosite cel mai des ca solutii rezidentiale sau industriale. Usi garaj Oferim spre comercializare, asiguram montarea si la cerere executam o gama larga de usi de garaj din diferite materiale, de diferite modele si dimensiuni. Usile de garaj sunt foarte bine izolate avand o grosime considerabila. Puteti opta intre procurarea unei usi de garaj automate sau usa de garaj semiautomata. Servicii de calitate Servicii montaj sisteme de învelitori Dulgherie Confectii metalice Usi de garaj Ferestre mansarda .

EXPERIENTA

EXPERIENTA NOASTRA CALITATEA VOASTRA...

Ma numesc Ladaru Stefan,sunt meserias in acoperisuri din anul 1979,timp in care am montat toate tipurile de acoperis,am executat dulgherie acoperis profesional cu capriori chertati si pene montate orizontal cu popi la boloboc sau susprai, am montat tigla ceramica tondach,creaton,impro,bramac,etc Am montat tabla galvanizata la dublu pe laizane in solzi,tabla de cupru ,am executat cupole de biserica,dupa revolutie,sindrila bituminoasa, tigla metalica cum spun unii tip lindab,desi lindab este o firma ,acoperisuri invelite cu stuf,sita. Firma pe care am infiintato pune la dispozitia clientilor meseriasi de calitate supravegheati atent de mine ,si poate executa cele mai grele acoperisuri,si la o siguranta maxima. Nu facem rabat la calitate in favoarea materialelor ieftine si de proasta calitate, Aducem la cunostinta clientilor care materiale sunt bune si care mai putin bune, Asiguram transportul materialelor la domiciliu clientului gratuit,masuratori gratuit,in vederea stabilirii necesarului de materiale,si a costurilor. In aceste conditii clientii trebue doar sa ne contacteze sa ne comunice adresa si de resul ne ocupam noi. Va multumesc pentru timpul acordat pentru a citi aceste informatii,si va astept la tel .0768084477, 0768011455, sau pe mail.

acoperisurioffice@yahoo.com.

officeacoperisuri@yahoo.com

Search

  Search  

Categorie

.

PARTENERI